خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
پاورپوینت قهوه
پاورپوینت قهوه
قیمت : 10,000 تومان
پاورپوینت پرورش شترمرغ
پاورپوینت پرورش شترمرغ
قیمت : 10,000 تومان
 پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)
پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)
قیمت : 10,000 تومان
مقاله تغذیه
مقاله تغذیه
قیمت : 10,000 تومان

تحقیق انواع تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت

تحقیق انواع تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت

دانلود تحقیق انواع تکنیک های آماده سازی گوشت و ماهی برای پخت ۲۷ ص فرمت word

فهرست مطالب
مقدمه 1
سوابق تحقیق 2
متن تحقیق 3
تمیز و آماده کردن ماهی: 6
نکاتی مهم در مورد انواع ماهی: 7
1- سوخاری کردن 9
2- تنوری کردن 10
3- آبپز کردن 10
4- بخارپز کردن 11
مرینیت کردن ماهی(مزه دار کردن قبل از پخت) 11
مرینیت لیمویی:(نیاز به نیم ساعت خواباندن) 12
مرینیت و مزه دار کردن گوشت 14
خواباندن گوشت 14
استفاده از سرکه در پختن گوشت‌ 14
پختن استخوان‌های گوشت‌ 15
شستن گوشت قبل از فریز کردن‌ 15
دمای پخت گوشت‌ 15
گوشت قرمز: 17
گوشت مرغ : 17
گوشت ماهی : 18
جگر: 19
نتیجه گیری 19
پیشنهادات 20
مصرف ماهی زیاد 23
گوشت آهو 25
گوشت گاو 25
منابع : 26

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

amadesazi gosht_1644738261_55259_5558_1479.zip0.06 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 10,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت