پاورپوینت خط تولید سوسیس و کالباس ۳۴ اسلاید
فهرست مطالب
ساخت انواع سوسیس در ایران
ساخت سوسیس معمولی و سوسیس آلمانی
روش تهیه و ساخت
سوسیس کوکتل
سوسیس کوکتل پنیر
سوسیس بلغاری یا کوکتل بلغاری
سوسیس هات داگ
سوسیس واکیوم شده
سوسیس فرانکفورت
سوسیس خون
nسوسیس تازه
سوسیس جگر (کبد)
روش عمومی ساخت کالباس
روش ساخت کالباس مارتادلا
روش ساخت کالباس خشک
روش ساخت کالباس خشک 70% ممتاز
روش ساخت کالباس لیونت
روش ساخت لیونر مرغ
ژامبون ها
روش عمومی ساخت ژامبون
روش ساخت ژامبون گوشت 80درصد (یا ژامبون های فرانسوی، پرسی و دودی)
روش ساخت ژامبون های 90 درصد
روش ساخت فیله مرغ و فیله گوشت
روش ساخت فیله مخلوط (مرغ، گوشت)
روش ساخت ژامبون بکین
روش ساخت استیک انگلیسی
sosis-kalbas_1641626951_54538_5558_1543.zip0.33 MB |